Weibull

Weibullseminar i Bergen 28. januar

Weibull holder seminar for bedriftseiere og -ledere i Bergen

Vi starter årets seminarer i Bergen den 28. januar kl 14:00-17:00.

Formålet med seminaret er å gi bedriftseiere og ledere faglig påfyll rundt gjennomføringen av kjøp og salg av bedrifter. Selv om det er en del indikatorer som peker nedover i norsk økonomi har vi p.t. ikke fått noen indikatorer på at interessen for kjøp og salg av (ikke olje&gass-relaterte) bedrifter har falt. I tillegg har vi registrert en økt interesse fra bedrifter som ønsker å gjøre oppkjøp.

Daglig Leder Ove Ørjavik i Weibull vil gå gjennom viktige suksessfaktorer knyttet til både kjøp og salg av bedrifter, og vil trekke inn erfaringer fra transaksjoner som Weibull har gjennomført

Som en av få norske banker ønsker Pareto Bank å satse på finansiering av oppkjøp i SMB markedet, og vier glade for å ha med oss Assisterende Banksjef Lars Erik Næss som vil holde et innlegg om «Oppkjøpsfinansiering sett fra en banks perspektiv».

Seminaret holdes i Augustin Hotel i Sundts gate 22, og vi gleder oss til å møte eiere og ledere fra mange spennende bedrifter til en hyggelig samling med faglig påfyll og gode diskusjoner.

Påmelding kan gjøres på vår hjemmeside.

Har dere spørsmål eller kommentarer ta kontakt med oss på telefon 24 11 00 00 eller på epost.