Weibull

Kjøp og salg av bedrifter

Weibull er en av norges ledende transaksjonsrådgivere i SMB markedet.

Vi kombinerer tung transaksjonserfaring med industriell kompetanse for å levere gode løsninger for våre kunder. Weibull er en profesjonell samarbeidspartner når du skal kjøpe eller selge en bedrift.

 

Salg av bedrift

Les mer

Kjøp av bedrift

Les mer

Verdivurdering

Les mer
Dere har fremstått som dyktige med masse kompetanse og erfaring. Vi vil også berømme deres tålmodighet og stå-på-vilje også når det har buttet og sett litt mørkt ut. Nå er resten opp til oss, å få dette godt i havn slik at vi får den planlagte effekten av transaksjonen.
John H. Waatsveen, daglig leder Fjeldseth AS

Veidekke ASA gjør betydelig oppkjøp

Veidekke har inngått intensjonsavtale om kjøp av Leif Grimsrud AS Veidekke Entreprenør AS har inngått intensjonsavtale om å kjøpe 80 % av aksjene i anleggs¬entreprenøren Leif Grimsrud AS i Halden Les mer

Spoon og Bonnier Media kjøper Teft

Nordens ledende content marketing-byrå Spoon og Bonnier Media kjøper content-byrået Teft. Det nye Spoon Norge kommer etter sammenslåingen til å ha 18 ansatte og en forventet omsetning på over 30 Les mer

Møt oss på «Bygg Reis Deg 2015»

14.-17. oktober 2015  arrangeres Bygg Reis Deg  på Norges Varemesse, Lillestrøm. Bygg Reis Deg er Norges største og viktigste messe innenfor byggebransjen. Weibull er selvsagt til stede under messen. Weibull Les mer

Seminar 3. september – nøkkelinformasjon

De fremmøtte på vårt seminar den 3. september fikk med seg Knut Anton Morks presentasjon «Utsikter for norsk økonomi», Trygve Gulbrandsen snakket om «Eierskifter og nedleggelser i perioden med finanskrise», Les mer

Weibull ansetter ny rådgiver

Vi er glade for å kunne annonsere at Anders Gjære har blitt ansatt som rådgiver i Weibull. Anders begynte hos oss den 28. august 2015. Anders er utdannet siviløkonom og har Les mer

AQUA NOR 2015

18.-21. August arrangeres Aqua Nor messen i Trondheim. Det er over 500 utstillere representert på messen. Havbruk er i vinden og mye forventes å skje. Weibull er til stede på Les mer

Renax AS og Renax Renhold AS solgt til Canny Co AS

TB_Renax RenholdTB_Canny Co AS
Renax AS og Renax Renhold AS solgt til Canny Co AS

Renax Gruppen har drevet med renhold siden 1997. Renax Renhold AS skreddersyr totalløsninger tilpasset hver enkelt kunde innenfor alle områder av renhold. Renax arbeider eksklusivt med byggrenhold og er en ledende aktør i Osloregionen.

Canny Co AS er eid og drevet av personer med lang erfaring i rengjøringsbransjen, og som vil videreføre Renax Gruppens lange og solide tradisjoner til beste for både nåværende og nye kunder.

Weibull AS har bistått som rådgivere for Renax Gruppen.

Se også hjemmesiden til Renax Renhold AS for mer informasjon om tjenestene til Renax Gruppen.

Spoon og Bonnier Media kjøper Teft

TeftSpoon
Spoon og Bonnier Media kjøper Teft

Nordens ledende content marketing-byrå Spoon og Bonnier Media kjøper content-byrået Teft. Det nye Spoon Norge kommer etter sammenslåingen til å ha 18 ansatte og en forventet omsetning på over 30 millioner norske kroner i 2016.

– Det er en “perfekt match”. Tefts anerkjente gode kunnskap, sammen med Bonnier Medias spesialistkompetanse og vårt globale nærvær gir oss en posision som Norges ledende content marketing-byrå, sier Johan Andersson, Head of International Expansion i Spoon.

Det norske content-byrået Teft ble etablert i 2006 og har siden da vokst til et fullservicebyrå og Norges sterkeste eierledede byrå innen content marketing. Selskapet har i dag 14 ansatte.

– Spoon er i elitedivisjonen innenfor vår bransje, og det å bli del av Spoon-familien vil gi kundene våre tilgang på ekspertise innen digital utvikling, native advertising og analyse, sier Eirik Norderud, daglig leder i Teft. – I tillegg blir vi en del av et nettverk med 20 års erfaring i å håndtere content-kunder i Norden og resten av verden. Det ser vi frem til å hente synergier fra.

– For øvrig har Teft ved flere anledninger bistått Bonnier Media med utvikling og videreutvikling av deres magasinportefølje. Vår felles faglige forståelse og ambisjon gir oss derfor høye forventninger til hva vi i fellesskap skal utrette for kundene våre.

Spoon er en stor nordisk aktør med mangeårig erfaring fra det norske markedet og eget kontor i Oslo siden 2014. De går nå sammen med Bonnier Media og kjøper 100 prosent av aksjene i selskapet. Som en del av oppkjøpet kommer Bonnier Creative, Bonnier Medias avdeling for content marketing, til å flytte inn i det nye selskapet. Bonnier Creative leverer i dag integrerte content-løsninger til i første rekke Bonnier Medias ulike annonsører, men de har også flere tradisjonelle content marketing-kunder.

– Vi gjør dette først og fremst fordi vi styrker og kompletterer vårt tilbud til våre eksisterende content marketing-kunder og annonsører. Ved å slå kreftene sammen med både Spoon og Teft, vil vi i aller høyeste grad skape en reell merverdi for våre kunder, samt ta en posisjon som foretrukken samarbeidspartner, sier Trond Juliussen, administrerende direktør i Bonnier Media.

Med det nye selskapet på plass, kommer Spoon-konsernet til å ha 160 ansatte og en omsetning på 250 millioner svenske kroner. Foruten tre svenske kontorer – i Stockholm, Gøteborg og Malmø, har Spoon et eget kontor i Finland og et nettverk av partnere over hele verden.

– Vi har Nordens sterkeste tjenester innenfor content marketing, med spesialister innenfor hver gren, samtidig som vi med dette oppkjøpet ytterligere posisjonerer oss som en nordisk aktør med internasjonal tilstedeværelse, sier Johan Andersson, head of international expansion.

Weibull var rådgiver for Teft i prosessen.

For mer informasjon se pressemelding fra Spoon. Se også presseomtale i Dagens Næringsliv, Kampanje, Dagens Media og Breakit

 

Om Spoon

Spoon er et contentbyrå. Vi skaper medieopplevelser for våre kunders målgrupper. Vi gjør engasjerende redaksjonelt innhold som pakketeres i ulike kanaler som aviser, nyhetsbrev, web, magasin og web-tv. Vi sørger for at ditt innhold når ut og påvirker mottakeren. Vi gir varemerker mening og innhold.

Om Teft

Teft er et ledende kommunikasjonsbyrå innen utvikling, bygging og drift av egne kanaler. Siden 2006 har selskapet bistått industrikonsern, store offentlige aktører, organisasjoner og mange av Norges største mediebedrifter med redaksjonell utvikling, rådgivning og produksjon. Selskapets mål er å skape innhold og produkter som er nyttig, relevant og engasjerende, og samtidig gi treffsikre råd som bidrar til å trekke kundene, faget og selskapet videre.

Om Bonnier Media/Bonnier Creative:

Bonnier Media AS er en del av Nordens største mediekonsern, og gir i Norge bl. a. ut Costume, Tara, Stella, Bo Bedre, BoligPluss og Vi i Villa både på print og digitalt, samt at vi satser på rene digitale produkter som Stylista.no. I tillegg satses det på content marketing og event. Bonnier Media er et moderne mediehus med mål om gi brukere og lesere inspirasjon og opplevelser, samt skape verdi for samarbeidspartnere. Bonnier Creative er en avdeling som produserer content-løsninger både for egne kunder, samt for Bonnier Medias annonsører.

Betong Øst kjøper Dyrøy Betong Spydeberg

Betong Øst ASDyrøy Betong Spydeberg
Betong Øst kjøper Dyrøy Betong Spydeberg

Betong Øst AS er en videreføring av ferdigbetongvirksomheten til Kongsvinger Betong AS og Nor Betong AS i Hedmark, Oppland og Akershus. Disse to selskapene eier 50 % hver i Betong Øst AS.

Dyrøy Betong Spydeberg AS har et av de mest moderne og funksjonelle betongstasjoner i Norge.
Betongverket er bygget ut i fra de strengeste krav som er i markedet, og stasjonene er sertifisert for alle typer fabrikkblandet betong. Selskapet omsetter for ca. NOK 30 mill. pr. år

Formålet med oppkjøpet er å etablere seg som en betydelig aktør innenfor ferdigbetong i indre Østfold.

Weibull AS har vært rådgiver for Betong Øst AS i oppkjøpsprosessen.